Update sa më shpesh të jetë e mundur për të mbajtur lexuesit e tyre të lumtur. Bëni një zakon të bashkëveprojmë me ta. Në qoftë se ju mund të lidheni me lexuesit, të cilët mendojnë se mund të lidhen me ju. Mos harroni se kur keni lënë pas dore blogun tuaj, të harrojmë dhe të zhgënjej lexuesit tuaj.

Mos harroni për përdorimin e tepruar fjalë kyçe, plug-in, imazhe dhe reklama. Përdorimin e tepruar të mjeteve të tyre do të bëjë motorët e kërkimit për të bërë faqen tuaj si spam, të cilat do të ju vë prapa. Mbani shkrimin tuaj natyrore, dhe le të rrjedhin në një stil të qetë.

Të sigurohet që informatat më të shpeshta. Për të rritur dhe për të ruajtur të trafikut, ju duhet të jepni përmbajtje të re mbi një bazë të rregullt. Nëse ju nuk ofrojnë përmbajtje të re shpesh, lexuesit nuk do të ketë motivim për të vazhduar vizituar. Kjo është një ide e mirë për të bërë të paktën një postim çdo ditë.

Ndiqni mesazhet tuaja të shkurtër dhe pikë. blog juaj duhet të jetë e mbushur me informata por të jetë konciz dhe të lehtë për të lexuar. Askush nuk pret thellësi të detajuar të fjalimit të Shekspirit, kur është fjala për të bërë një blog shkrim. Ata janë të interesuar në mishin e subjektit të tij, pa erëza!

Të ruajtur shëndetin e blogun tuaj. Në mënyrë që të bëni këtë, ju duhet për të rinovuar dhe për të ruajtur blogun tuaj, duke përfshirë marrjen e të vogla, por tërheqës ndryshime nga koha në kohë. Kjo do të sigurojë që lexuesit tuaj të kenë qasje të lehtë në faqen tuaj dhe ata do të kthehen.

Adresa të gjitha komentet në blogun tuaj, pa marrë ndonjë gjë shumë personalisht. Pa marrë parasysh atë që ju shkruani, njerëzit kritikojnë herë pas here. Nëse keni lexuar një kritikë të vogël konstruktive, të gjejnë mënyra për të përdorur atë për të përmirësuar blogun tuaj. Ata që janë negative apo shkatërruese, të përgjigjet me edukatë dhe të lëvizë. Kjo do të tregojë një ndjenjë më të madhe të profesionalizmit, dhe do të lë përshtypje lexuesit tuaj.

Ndiqni mesazhet e tua shkurtër dhe të drejtpërdrejtë. Ndërsa thellësi dhe detaje janë cilësi të rëndësishme të marrin në konsideratë, ajo vazhdon dhe ndoshta të humbasin interesin e lexuesit tuaj. lexuesit Blogger Templates nuk duan të lexojnë nëpër një kohë të detajuar mesazh vetëm për të gjetur disa informacione. Me fjalë të tjera, të përqëndrohet në mish e mesazhit, jo garnizoni.
Blogger Templates
. blog juaj mund të shihet vetëm nga miliona njerëz në mbarë botën. Gjithmonë mbani këtë ide në pjesën e prapme të mendjes tuaj. Ju nuk keni ide se sa njerëz blog juaj mund të arrijnë. Ne duhet të kujtojmë se ky blog, apo fraza që një person mund të ndryshojë botën.