Miqte dhe shoket e mi jane dakort qe taksat jan e te larta. Por...

Autori

juridiksi

 

# by juridiksi (Moderator)
 
24/05/2016 në 20:11

Miqtë dhe shokët e mi janë dakort që taksat janë të larta. Por, ne jemi të taksuar dy herë më shumë nga dembelizmi jonë, tre herë me shumë nga krenaria dhe katër herë më shumë nga marrëzia jonë
Benjamin Franklin

Përgjigjju këtij mesazhi

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.