STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Thënie për drejtësinë

Thenie per drejtesineThënie për drejtësinë, të drejtën, ligjin, juristët, gjykatën...

Category

 • Latine

  Shprehje dhe fraza ligjore latine


  5 Threads
  6 Posts

  Mesazhi i fundit by Webmaster më 30/08/2013 në 16:08

  5 Threads
  6 Posts

Temat

Pages : 1 2 3 4 5

Temë e re në Thënie për drejtësinë