Në emër të stafit të faqes përshëndes anëtarët dhe vizitorët

 • juridiksi
  juridiksi
  Moderator

  më 22/08/2013 në 17:03

  Mirëdita,

  Po ja filloj unë i pari me një përshëndetje:
  Në emër të të gjithë Stafit të webfaqes dhe të vetes time së pari dua të përshëndes të gjithë ata të cilët janë anëtarësuar në webfaqen tonë. Në mënyrë të veçantë, falenderoj ata të cilët në vijimësi bashkëpunojnë me ne, nga ata që publikojnë artikuj dhe punime shkencore deri te ata të cilët bëjnë qoftë edhe një koment.
  Pa e zgjatur, ju falenderoj të gjithëve ju që e lexoni këtë postim!

Përgjigjju këtij mesazhi

Ju nuk jeni i autorizuar për të postuar një mesazh në forum.