STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Shkolla

Gjithçka rreth shkollës !

Categories

 • Universiteti

  Gjithçka rreth shkollës së lartë në këtë forum.


  0 thread
  0 Message

  0 thread
  0 Message
 • Arsimi parauniversitar

  Gjimnazistët dhe çerrat e vogël diskutojnë këtu...


  0 thread
  0 Message

  0 thread
  0 Message

Asnjë temë në këtë forum.

Temë e re në Shkolla