Ju duhen materiale për ese me temë...?

Autori

loora

  • loora

 

# by loora
 
20/02/2012 në 14:32

Me duhet nje ese Bora :D plzzz

Luisa

  • Luisa

# by Luisa
 
26/02/2012 në 17:31

dua nje ese me teme fjala

Bejtullah Rufati

  • Bejtullah Rufati

# by Bejtullah Rufati
 
29/02/2012 në 13:12

me duhet nje ese me temen : Administrata publike ne Republiken e Shqiperise.
Te dhena demografike, te dhena ekonomike (BPK, % e te papunesuarve)
Sistemi politik dhe parimi i ndarjes se pushtetit
Korniza juridike qe rregullon statusin e administrates publike
Qasja ne administraten publike
Struktura e administrates publike
Avancimi
Evaluimi
Raporti i administrates publike me ambientin e jashtem.

editaal

  • editaal

# by editaal
 
06/03/2012 në 15:30

me duhet nje ese per pranveren

daniel

  • daniel

# by daniel
 
08/03/2012 në 14:10

me duhet nje teme per neser.ju lutem me ndihmoni.per sportet rekordet dhe njeriu

saedi

  • saedi

# by saedi
 
08/03/2012 në 19:35

dua nje ese per kete tem ''eshte lumturi e madhe ti besh mir tjetrit'' ju lutem me ndihmoni

eglantina

  • eglantina

# by eglantina
 
12/03/2012 në 14:26

me duhet nje ese me teme eshte lumturi e madhe ti besh mir tjetrit

eglantina

  • eglantina

# by eglantina
 
12/03/2012 në 14:30

me duhet nje ese me teme: "Eshte lumturi e madhe ti besh mir tjetrit" ju lutem me duhet sa me shpejt para ores 16:00

safet

  • safet

# by safet
 
12/03/2012 në 19:54

me duhet nje ese me teme-----eshte lumturi e madhe ti besh mire dikuj

edison

  • edison

# by edison
 
12/03/2012 në 21:16

me duhet nje ese per neser ne mengjes me teme
eshte lumturi e madhe ti besh mire tjetrit

Përgjigjju këtij mesazhi

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.