Like faqes ☞ Prof Asoc Dr Jordan DACI per Avokat Populli 

Ju duhen materiale për ese me temë...?

Autori

zanna

  • zanna

 

# by zanna
 
07/11/2011 në 13:04

ju lutem aka diqka per mu ajo se ekom per shpejt..

elona

  • elona

# by elona
 
08/11/2011 në 18:49

Pershendetje Z.Daci,
Kam nevoje per materiale lidhur me shoqerite tregetare,pasi e kam teme per master dr.civile.e kam shume veshtire me kete ligj dhe pak info qe jane ne qarkullim.Pres sugjerime dhe per menyren e trajtimit te ceshtjes.
Faleminderit

sopa

  • sopa

# by sopa
 
11/11/2011 në 17:23

me duhet nje ese TEMA:perparsit dhe mangsit e deficitit dhe suficitit buxhetor

albert

  • albert

# by albert
 
19/11/2011 në 16:27

ju lutem a mundemin te me informoni per traktatin e mastrikut dhe tri shtyllat e unionit evropian =per arsye te pregaditjes se nje seminari ju falemndoroj

Sonila

  • Sonila

# by Sonila
 
19/11/2011 në 17:07

Ju lutem a mundet dikush te me sugjeroje nje teme interesante , per ndonje ese qe te trajtoje probleme kushtetuese . Me duhet ne juridik , do e falenderoja shume kedo qe me ofron ndonje titull libri apo link!

Natalia

  • Natalia

# by Natalia
 
21/11/2011 në 22:52

Pershendetje!a mund te me tregoni ne cfar rastesh eshte shkelur neni 118 i Kushtetutes se R SH. ?? nese keni mundesi me ktheni pergjigje!

Natalia

  • Natalia

# by Natalia
 
21/11/2011 në 22:53

Pershendetje!a mund te me tregoni ne cfar rastesh eshte shkelur neni 118 i Kushtetutes se R SH. ?? nese keni mundesi me ktheni pergjigje!

Erblina

  • Erblina

# by Erblina
 
22/11/2011 në 16:25

Kerkoj Ndihmen tuaj rreth nje teme ne Universitet:
Qka eshte DECENTRALIZIMI
Perparesit e Decentralizimit?
Mangesite e Decentralizimit?
Rasti ne Kosove?
Konkludimi,rekomandimi?

Albina

  • Albina

# by Albina
 
23/11/2011 në 18:39

ju lutem me duhet nje ese me temen "une dhe letersia"
me duhet ta dergoj po sot presorit me e-mail...:(

fatos

  • fatos

# by fatos
 
02/12/2011 në 13:51

ju lutem me duhet nje detyre kursi me nje ceshteje qe ka lidhje me shkencat politie rreth 10 faqe...flm...me ndihmoni ju lutem..

Përgjigjju këtij mesazhi

Ju nuk jeni i autorizuar për të postuar një mesazh në forum.