Ju duhen materiale për ese me temë...?

 • besart
  • besart
  me duhet nje ese me teme "shqiperia ime" ju lutem me ndimoni se me duhet qe sot deri ne oren 9:00
 • Mirela Dafku
  • Mirela Dafku
  Pershendetje, me duhet nje ese me teme: Metodika e mesimdhenjes dhe e pervojave arsimore.Ju lutem me ndihmoni dhe me ktheni pergjigje.
 • Pershendetje, me duhet nje ese me teme: "Metoda e mesimdhenjes dhe e pervojave arsimore"
  Ju lutem me ndihmoni dhe me ktheni pergjigje se afatin e fundit e kam deri me date 3 dhjetor.
 • ORKIDA
  • ORKIDA
  me duhet nje detyre kursu ne Kriminologji,Penalogji .
  Kriminalistike
 • zanaa
  • zanaa
  me duhet nje ese me titull qka na nevoitet
 • zanaa
  • zanaa
  me duhet nje ese me titull qka na nevoitet televizori
 • Ju lutem kush mund te me dihmoj me materiale mbi temen "sherbimi i proves" dhe raste nga zbatimi i praktikes gjyqesore .... se ka shume pak info po me veshtireson duke qene se e kam kohen te kufizuar ...... pleaseee....
  Ju falemiderit
 • Ju lutem kush mund te me dihmoj me materiale mbi temen "sherbimi i proves" dhe raste nga zbatimi i praktikes gjyqesore .... se ka shume pak info po me veshtireson duke qene se e kam kohen te kufizuar ...... pleaseee....
  Ju falemiderit
 • arbri mertkola
  • arbri mertkola
  me duhet nje ese me teme :leterkembimi nje relike e kohes se shkuar apo nje realitet njerezor i gjithkohshem
 • Arbri Mertkola
  • Arbri Mertkola
  me duhet nje ese me teme :leterkembimi nje relike e kohes se shkuar apo nje realitet njerezor i gjithekohshem ju lutem sa me shpejt se e kam kohen te kufizuar

Përgjigjju këtij mesazhi

Ju nuk jeni i autorizuar për të postuar një mesazh në forum.