Ju duhen materiale për ese me temë...?

Autori

Administrator

 • Administrator

 

# by Administrator
 
18/03/2011 në 22:25

Ju ftoj të postoni këtu të gjitha kërkesat tuaja për materiale që mund tiu ndihmojnë për të shkruar ese me tema të ndryshme, të cilat mund ti postoni në këtë forum...po ashtu tu ndihmoni atyre që kërkojnë sugjerimet tuaja !

alfred

 • alfred

# by alfred
 
29/03/2011 në 21:24

me duhet nje ESE PER PRANVEREN deri neser ne 7 te mengjesitt me tregoni a mundi me mu pergjigj ju lutem

admin

 • admin

# by admin
 
29/03/2011 në 23:40

mund te lexoni mje artikull per Diten e Veres :kliko
shpresoj tiu ndihmoj...

admin

 • admin

# by admin
 
29/03/2011 në 23:51

Seli

 • Seli

# by Seli
 
11/04/2011 në 20:40

me duhet nje ese me teme:'' Eshte lumturi e madhe t'i besh mire tjetrit''.

Rijad

 • Rijad

# by Rijad
 
03/06/2011 në 13:49

Pershendetje,kerkoj literatur nga lenda makro ekonomia -II- për ese.Eseja mund te jet per inflacionin per politiken monetare dhe fisakale për oferten monetare per njeren prej ketyre nese eventualisht mund të me ndihmoni.

ajogocabr@shqiptar.eu

 • ajogocabr@shqiptar.eu

# by ajogocabr@shqiptar.eu
 
16/09/2011 në 18:01

ju lutem me duhet nje ese me teme: fjala kocka ska dhe kocka thyen
ose dhe thjesht shpjegimi i kesaj thenieje ne menyre te detajuar..ju lutem me ndihmoni

hira

 • hira

# by hira
 
12/10/2011 në 20:12

a mund te me tregoni si duekt nje ese...

oltiana

 • oltiana

# by oltiana
 
17/10/2011 në 17:02

me duhet nje ese mbi skenderbeun me informacion dhe mendimet tonaaaa ,ju lutemmm eshte gati deri sot ne darkeeeeeeee se e kam neser per tu ngrit ne mesim????

FRANKO

 • FRANKO

# by FRANKO
 
28/10/2011 në 19:42

PERSHENDETJE ..ME DUHET NJE VKM I CILIE BIE NE KUNDERSHTIM ME ME NENI 119 TE KUSHTETUTES ME KONKRETISHT KU KM IA DELEGON KOPETENCEN NJE ORGANI TJETER KUR FAKTIKISHT TE DREJTEN KUSHTETUESE E PER RJEDHOJE EDHE LIGJORE E KA VET KESHILLI MINISTRAVE JU FLM ...DO IU LUTESHA TE ME KTHENIT NJE PERGJIGJE

zanna

 • zanna

# by zanna
 
07/11/2011 në 12:22

ju lutem nje ese `Cila eshte enderra ime `? me duhet sod deri ne mbremje julutem me ndihmoni ....

Përgjigjju këtij mesazhi

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.