Like faqes ☞ Prof Asoc Dr Jordan DACI per Avokat Populli 

detyre kursi ne kriminalistike

Autori

Ori

  • Ori

 

# by Ori
 
24/11/2012 në 15:32

me ndihmoni me ndonje teme

Endrit

# by Endrit (Moderator)
 
05/04/2013 në 20:15

pershedetje te them te drejten se di por aktualisht kam vete nje teme ne perpunim e siper tema eshte e drejta e jetes dhe denimi me vdekje

Endrit

# by Endrit (Moderator)
 
05/04/2013 në 20:18

po qe se ju intereson me gjith qef jua dergoj

Përgjigjju këtij mesazhi

Ju nuk jeni i autorizuar për të postuar një mesazh në forum.