Ra si yll po s'u shua

Autori

juridiksi

 

# by juridiksi (Moderator)
 
21/10/2013 në 22:14

Vështroi princesha krenare
në çdo kullë e në çdo kamare
si të fundit roje ranë

çdo pëllëmbë me gjak e lanë.

Dhe e vetme ajo mbeti
përmbi kullë porsi deti
që i hedh dallgët në rërë
turqit u vërsulen të tërë.

Që ta zënë yllin të gjallë
po a zihet ylli vallë?
Ja argjiroja e shpejtë
tok me foshnjëzën e vet
u vërtit si zog në erë
nga kalaja në humerë.

Shkëmb më shkëmb seç u copëtua
ra si ylli po s'u shua
dhe kujtoi ky shkëmb i bardhë
se fëmija i saj mbet gjallë
dhe që foshnjën ta mëkojë
qumësht zuri të pikojë.

JURGES

  • JURGES

# by JURGES
 
28/05/2014 në 20:53

GJYNA KY DJALI QE U OTHE QE NGA SHEMBI DHE PO QAJME QE TE GJITHE


JURGES

  • JURGES

# by JURGES
 
28/05/2014 në 20:53

GJYNA KY DJALI QE U OTHE QE NGA SHEMBI DHE PO QAJME QE TE GJITHE


JURGES

  • JURGES

# by JURGES
 
28/05/2014 në 20:53

GJYNA KY DJALI QE U OTHE QE NGA SHEMBI DHE PO QAJME QE TE GJITHE


JURGES

  • JURGES

# by JURGES
 
28/05/2014 në 20:53

GJYNA KY DJALI QE U OTHE QE NGA SHEMBI DHE PO QAJME QE TE GJITHE


JURGES

  • JURGES

# by JURGES
 
28/05/2014 në 20:53

GJYNA KY DJALI QE U OTHE QE NGA SHEMBI DHE PO QAJME QE TE GJITHE


Përgjigjju këtij mesazhi

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.