Créer un site internet

Ticio grindet jashte ne nje bari me Lucius...e godet ne koke me pistolotete me qellim per ta vrarë

  • juridiksi
    Mbremjen e 10 nentorit ,Ticio grindet jashte ne nje bari me Lucius , ne grindje e siper Ticio punonjes policie e ve ne pranga Lucius dhe e dergon ate ne molin e nje porti .

    Pasi e nxjerr nga bagazhi i makines e godet ne koke me pistolotete me qellim per ta vrar .Duke menduar se e ka vrare Lucius-in e hedh trupin e tij ne det qe te fshinte gjurmet.

    Te nesermen nje peshkatar gjen trupin e pajete te Lucius dhe menjehere njofton Organet kompetente. Pasi i behet akti i ekspertimit rezulton se vdekja nuk kishte ardhur nga goditja me pistolete sic mendonte Ticio por kishte ardhur nga mbytja ne det.

    Beni cilesimin juridik te vepres penale duke e analizuar ate
  • Doktrinalisht nese do te ishim shume te sakte ne cilesimin juridik te vepres penale do te ishte : pesoni ne fjale ka konsumuar 2 vepra penale per te njejtin subjekt ( kjo qendron ne doktrine), per vrasje te mbetur ne tentative dhe per vrasje por duke iu referuar praktikes personi ka pergjegjesi penale per Vrasje.

Përgjigjju këtij mesazhi

Ju nuk jeni i autorizuar për të postuar një mesazh në forum.