A duke sulmuar për vdekje B-në , i dashuri i supozuar i gruas së tij, gabimisht, godet me thikë edhe C-në i cili kishte ndërhyrë për t'i ndarë.

Analizoni përgjegjësinë penale të A-së.

1. A përgjigjet për tentativë vrasje ndaj B dhe plagosje e rëndë pa dashje ndaj C