UNDOC: KORRUPSIONI SHUMË I PRANISHËM NË BALLKANIN PERËNDIMOR

Autori

moderator

  • moderator

 

# by moderator
 
17/05/2011 në 21:52

ImageKorrupsioni, pas papunësisë
dhe standardit të ulët
jetësor, është brenga më e
madhe e qytetarëve të
Ballkanit Perëndimor,
thuhet në raportin e rregullt të OKB-së për
Drogë dhe Krime (UNDOC), i
cili u publikua të martën në
Bruksel.

Sipas raportit 12 për qind e
banorëve të Ballkanit
Perëndimor, paguajnë mito të
paktën një herë në vit. ”Korrupsioni më i pranishëm është në Bosnje dhe Shqipëri, e
pastaj në Kroaci, Kosovë, Mal të
Zi dhe Serbi, ndërsa është më
pak i shtrirë në Maqedoni”, thuhet në raport.(RTK)

Ilir Lleshi

  • Ilir Lleshi

# by Ilir Lleshi
 
15/08/2011 në 13:24

Pershendetje !
Eshte e vertete se ne Shqiperi dhe ballknain perendimore ka korrupsion, por kjo seshte asgje.
Ne ballkane "Mito" nuk eshte me e denushme por nje diça normale.
Ne zgjedhjet e fundit kandidonte per kryetar bashkie nje i korruptuar dhe i perkiste partise qe aderoja edhe une,ne forumet e partise e kundershtova me force qe te mos rikandidoj ky kandidate perseri sepse eshte i korruptuar, por kerkesa dhe vota ime nuk ishte shumice.
Ku dolem nga bledhja nje shok i imi me tha; A nuk e kuptone se te beshe korupsione sot edhe vlere.
Per momentin per fjale qe metha shoku e ironizova por kishte patur te drejte sepse ky kryetare fitoje 70%.
Korupsioni eshte cthurje ekonomike, dhe ku thurje ekonomike lulzon kriminaliteti.
Ilir LlESHI
Peshkopi,15 Gusht 2011.[/i][i][b][/b]

Përgjigjju këtij mesazhi

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.