Créer un site internet

Seksioni IV Vepra penale kundër shëndetit të kryera nga pakujdesia

Neni 91 Plagosja e rëndë nga pakujdesia

Plagosja e rëndë e kryer nga pakujdesia përbën kundërvajtje penale dhe dënohet me gjobë ose me burgim gjer në një vit.

Neni 92 Plagosja e lehtë nga pakujdesia

Plagosja e lehtë e kryer nga pakujdesia përbën kundërvajtje penale dhe dënohet me gjobë.

Pjesa e posaçme

Legjislacion 1
E Drejta Civile 4
E Drejta Ndërkombëtare 4
E Drejta Administrative 6
E Drejta Penale 11
Nga Av. Dr. Jordan DACI 12
Nga Dott. Alban Daci 29
Shërbime 2
Artikuj 10
Radio 0
TV Live 1
Chat Dëgjo muzik Filma Shqiptar Gazetat Shqiptare International Press Kuiz:Disa personalitete te shquara te historise shqiptare Lajmet e fundit Mirë se vini Presse Française Revolucioni Francez Sistemi i drejtësisë në 100 vite shtet Shqiptar ! Youtube Shqip
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment