Créer un site internet

E Drejta e Punës

Punime shkencore dhe artikuj nga e dr. e punës

labor-law.jpg

Leksione

Punuar nga Ma. Sc. Dardan Vuniqi

Përfundimi i marrëdhënies së punës_ikon - Irma Kukeli

Përfundimi i marrëdhënies së punës

1.1 - Pak histori për ecurinë e zhvillimt të marrëdhënies së punës në Republiken e Shqipërisë 1.2 - Rregullimi i marrëdhënieve të punës – element themelor i ruajtjes së qëndrueshmërisë së administratës publike 1.3 - Përkufizimi i instituteve juridike kryesore të së Drejtës së Punës....