VISAR REXHEPI & AVI ARIZONA shkëmbi i kujtimit

-Melodi e viteve 90-ta e digjitalizuar nga një audio kasetë e kohës.
-Origjinali i kësaj melodie ("shkëmbi i kujtimit") komponim i Osman Shehut dhe ekzekutuar nga Fontana e Kaqanikut ishte Hit i viteve 70-ta e 80-ta.
-Për arsye politike AVI Fontana në vitet e 80- dhe 90 nuk ka funksionuar.
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment