VERA LACI-ARTAN COBO-KONCERT LIVE ORGANIZUAR NGA LUAN MIHA-PIREA ATHINE-13/10/2012(VIDEO 1)

Koncert organizuar nga Luan Miha,me rastin e 100 Vjetorit te Pavaresise dt.13 Tetor 2012 ne PIREA-ATHINE
Marin pjese yjet e muzikës popullore shqiptare;
YLLI BAKA, VERA LACI, BLERTA AGOLLI, ILIR SUKU(LIKJA) si dhe klarinetisti i mirënjohur ARTAN COBO .ne kitare Maksi
kamera VASIL TEREZIU tel/6978510972
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment