vaske curri - ah moj bredharake

Kjo kenge ben fjale per nje femer te bukur edhe shum bredharake,, qe di t'ja hedhi burrit.Ne qoftese kerkoni kete kenge per shkarkim vizitoni http://www.tinguj.net dhe nese nuk e gjini atje, me dergoni mesazh mua.

  • No ratings yet - be the first to rate this.