Shaqir Cërvadiku - Moj shqipni mos thuj mbarova -Rrënjët Tona -22

RRENJET TONA,emision nga BURIM KRASNIQI (producent dhe autor), udheheqese Shkurte Fejza ,ETHNOMUSIC
Emision me vlere kombetare
https://www.facebook.com/RrenjetTona?ref=hl

  • No ratings yet - be the first to rate this.