Selami Kolonja & Kastriot Tusha - Vargje për nënën

https://www.facebook.com/pages/Selami-Kolonja/225109990989066?ref=hl
Këngë kushtuar nënave
Teksti & Muzika : Selami Kolonja
Orkestroi : Sajmir Çili
Këndon : Selami Kolonja dhe Kastriot Tusha

  • No ratings yet - be the first to rate this.