Sefe Duraj ft Ryva Kajtazi - Me thuaj po (Official Video) 2014

Muzika dhe Orkestrimi: Ardian Kastrati
Teksti: Arsim Bunjaku
Makeup: Sellma
Hair: Kaci
Styling: RYVA Dresses
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment