Rovena Stefa Darsem ( 044 281 845 ) ( 049 281 845 ) ( 045 281 845 )

( 044 281 845 ) ( 049 281 845 ) ( 045 281 845 )
Rezervoni gjith Kangtaret e Estrades per Ahengjet tuaja Familiare..
Per ju perkujdeset Estrada Kosovare dhe Menaxheri Elton Mehaj
Gjith kangtaret qe jan nga Kosova , Mali i zi , Shqiperia dhe Maqedonia ne i rezervojm...!
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment