SOT OFROJ UNË Vedat Ademi e Rosela Gjylbegu "7 Qershor 2015" pjesa e trete

SOT OFROJ UNË Vedat Ademi e Rosela Gjylbegu "7 Qershor 2015" pjesa e trete

Cdo te Diel ora 14:15
Nje Program nga Gjergj Leka
me pjesmearrjen e kuzhnierit shtepiakeve muzikantit dhe maxhordomit
regjia: Ilir Bega
Montazhi: Dritan Dani

http://rtsh.al/
https://www.facebook.com/rtsh.albania
https://twitter.com/RTSHALBANIA

Të drejtat mbrohen nga: OnAir.FM
www.facebook.com/onairfmnetwork

  • No ratings yet - be the first to rate this.