Rosela Gjylbegu & Rezarta Reçi - “Arratia e Peshkut të Kuq” PROMO News 24

Arratia e Peshkut të Kuq 2014-2015 në News24

Personazh Rosela Gjylbegu

E shtunë 18 Tetor 2014 ora 14.00 dhe 23.00
E dielë 19 Tetor 2014 ora 6.30

All copyrights go to their respective owners.

  • No ratings yet - be the first to rate this.