Rosela Gjylbegu - REC♪TAL [100 Vjet Pavarsi] Pjesa 2

http://www.facebook.com/RoselaGjylbegu

Kang Popullore Shkodrane dhe të të gjitha Trevave Shqiptare
- Këngët Popullore të Shekullit (TV KLAN - 15 JANAR 2011)

- NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED - (P) & (C) TV KLAN

  • No ratings yet - be the first to rate this.