ROSELA GJYLBEGU - "Kenga e nenes" - 100 VJET MUZIKE

Nata e 15, LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco
Copyright TVKLAN
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment