Créer un site internet

Presioni ft.Unikkatil-Nentori i trete/Albania Tribute by EGD

RIGHTS RESERVED by "Eagle Graphic Design" (eagle204)
A Clip made for the war in Kosovo...

NJOFTIM:
Per te mbajtur te paster videot e mia ,dhe per mos t'ja humbur vlerat punes time, Jam i detyruar te fshij te gjithe komentet qe kane fjalor banal dhe te pa pershtatshem.
Sot kam Fshir (romove) shum komente te tilla dhe keshtu do te vazhdoj.
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment