Créer un site internet

PETRIT LULO _UNE DOLA DJELLI LEU (www.albanians.gr)

http://www.albanians.gr Albanians.gr është një portal qe ka si qellim të informojë dhe të argëtojë shqiptarët në Greqi dhe në të njëjtën kohë të krijojë një vend për komunikim midis tyre.
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment