PETRIT LULO - Radio Shkupi - Tre kenge nga nje kengetar

Petrit Lulo njëri nga kengetaret me te pelqyer nga jugut. Ne kete rubrike gjithashtu mund te degjoni kenget "Sorkadhe" , "Syri me shtate drita" dhe nje kolazh kengesh popullore nga labe.
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment