PETRIT LULO NOVRUZ VENGO-NJE KOMB NJE FLAMUR-LIVE-KONCERT NGA A.KONDI & K.NURAJ NE VLORE

KONCERT ORGANIZUAR NGA AGRON KONDI & KUSHTRIM NURAJ NE VLORE ME 14 GUSHT 2012 ME PJESMARJEN E KENGETAREVE,PETRIT LULO;MARJOLA KACANI,ALTIN MALO SI DHE ORKESTRANTET NOVRUZ VENGO NE KLARINET,GENC MALAJ NE ORGANO,KLODIAN XHELILI NE DEF-KAMERA VASIL TEREZIU tel/++306978510972
NOVRUZ VENGO tel/++355692161449
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment