PETRIT LULO-KONCERT LIVE ORGANIZUAR NGA AGRON KONDI & KUSHTRIM NURAJ NE VLORE NE 14 GUSHT 2012

KONCERT ORGANIZUAR NGA AGRON KONDI & KUSHTRIM NURAJ NE VLORE ME 14 GUSHT 2012 ME PJESMARJEN E KENGETAREVE,PETRIT LULO;MARJOLA KACANI,ALTIN MALO SI DHE ORKESTRANTET NOVRUZ VENGO NE KLARINET,GENC MALAJ NE ORGANO,KLODIAN XHELILI NE DEF-KAMERA VASIL TEREZIU

  • No ratings yet - be the first to rate this.