MAJA & PETRIT LULO - Kenge Vlonjate, 100 VJET MUZIKE

Nata e Vitit të Ri, LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco
Copyright TVKLAN
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment