YLLKA KUQI & KASTRIOT TUSHA - Skam ce dua pasurinë, 100 VJET MUZIKE

Nata 10 LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco
Copyright TVKLAN

  • No ratings yet - be the first to rate this.