Xeni & Kastriot Tusha - Si mesova une garipi - PER ISUF MYZYRIN - live - 09 - [eCity tk]

Shkelzen Jetishi (Xeni) dhe Kastriot Tusha ne koncertin e mbajtur ne Gjakove ne nder te Artistit te Popullit Usta ISUF MYZYRIT
09 - Si mesova une garipi
Shkarko falas ose Degjo kete kenge ne mp3 tek www.eCity.tk

  • No ratings yet - be the first to rate this.