Xeni & Kastriot Tusha - Dashunija si rrufe - PER ISUF MYZYRIN - live - 02 - [eCity.tk]

Shkelzen Jetishi (Xeni) dhe Kastriot Tusha ne koncertin e mbajtur ne Gjakove ne nder te Artistit te Popullit Usta ISUF MYZYRIT
02 - Dashunija si rrufe
Shkarko falas ose Degjo kete kenge ne mp3 tek www.eCity.tk

  • No ratings yet - be the first to rate this.