NE NJE FLAMUR TE PANDARE (E. Arifi ft. K. Tusha ft. S. Kolonja ft. I. Shaqiri ft. N. Nikprelaj)

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip
Teksti: Agim Doci
Muzika dhe Orkestrimi: Edmond Zhulali

  • No ratings yet - be the first to rate this.