KASTRIOT TUSHA - Në moshën e dashurisë , 100 VJET MUZIKE

Nata 10 LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco
Copyright TVKLAN

  • No ratings yet - be the first to rate this.