IRMA & ERANDA LIBOHOVA - Nuk e harroj, 100 VJET MUZIKE

100 VJET MUZIKE: LIVE NE TEATRIN E RTVKLAN NE KLANHD & TVKLAN
Nje program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco.
Nata 11 - Cmimet e para
Copyright MEDIA 6

  • No ratings yet - be the first to rate this.