Irma & Eranda Libohova-Apokalipsi.wmv

Fitueset e Festivali te 38 RTSH mirpo jan nisur per ne shtepi dhe kane lene cmimin e pare ndersa lajmin qe e kan fituar e kan mar gjat ruges ne radio te nje taxi (cmimi i par ju dha Aurela Gaces me Sjam tribu) ndersa motrave 2

  • No ratings yet - be the first to rate this.