Ilir Shaqiri Erdhi dita e pamvarsise:Gezuar 28 nentorin :

Gzuar Festat e pavarsise, kemi vellezer te tjere jashte kufinit tone dhe nuk duhet qe ti harrojme por te punojme sa me shume, sepse nje popull qe fle ashte popull i vdekun ka than nje plak i urte.
  • 1 vote. Average rating: 5.00 / 5.

Add a comment