Fatmira Brecani T'Qofsha Fal Fisi i Kabashit

Titulli: Të Qofsha Falë Fisi i Kabashit
Kendon: Fatmira Berqani.
Teksti: Ndrec Mustafa.
Mundesuan realizimin e kesaj kenge: Arben Frroku dhe Gezim Bala.

  • No ratings yet - be the first to rate this.