Oktapod - Enca Haxhia merret ne pyetje - 5 dhjetor 2014 - Vizion Plus - Talk Show

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Ne studio me Enca Haxhia. - Oktapod eshte nje program qe percjell trajtim argumenti, perplasje por edhe piketakime te dukurive, pare nga kende te ndryshme veshtrimi. Programi bazohet ne talk show, por ndryshe nga “rrjedha e qete” dhe e shtrirjes se argumenteve ky program sjell disa lloje intervistash te parealizuara me pare ne realitetin shqiptar! Oktapod thote me ze te plote, ngjarje a ndodhi, qe pershperiten ne te perditshmen, por qe nuk marrin vokacion publik, edhe per shkak te ndonje kompleksi tipik apo edhe frike.

  • No ratings yet - be the first to rate this.