E diela shqiptare - Vesa Luma dhe Big Basta, 13 janar 2013

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Nga Ardit Gjebrea, programi me popullor ne te gjitha familjet shqiptare cdo te diele LIVE ora 13:30 ne KLANHD & TVKLAN.

  • No ratings yet - be the first to rate this.