Shkëlzen Jetishi & Zenel Doli - Sofra Gjakovare (Syri Vision HD www.infoshqip.tk)

Per me shume muzike,30 TV kanale shqiptare si dhe shume te tjera na vizitoni ne http://www.infoshqip.tk

  • No ratings yet - be the first to rate this.