ALTIN MALO TRESHE KLARINET XHEVAIR AKULLI NGA DJ KETI VIDEO CLUB ALDESI FIER 2013

http://www.facebook.com/videoclubaldesifieralbania
FRIENDS http://www.facebook.com/profile.php?i...
http://videoclubaldesifier-djketi.tk/ ..... DJ KETI VIDEO CLUB ALDESI CEL..0692667303 TEL..00355-034502741.........FIER...FRIE­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­NDS http://www.facebook.com/profile.php?i...
http://videoclubaldesifier-djketi.tk/
Video club Aldesi ju ofron: dvd,cd, filma te vjeter e te rinj nga me te fundit, aksion, horror, drame, komedi. Gjitchka ne shitje dhe me qera dhe me cmimet me konkuruese te tregut. Gjithashtu mos harroni dhe ofertat tona te perjavshme. Ne Videoclub Aldesi do te gjeni edhe DJ per festat dhe gezimet tuaja familjare. Ju mirpresim ne videoclub Aldesi, Lagjja 11Janari perball ish hotel Vjosa, Fier Copyright © 1996-2014 Video Klub Aldesi & Studio Oslo1™, All Rights Reserved.

  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.