ALTIN MALO KRUSHQIT NE VALLE SHTRUAR NAPOLONI LIVE REC DJ JOLDI PER DASMA 2013

WEB http://djjoldi.wix.com/fier
WEB http://djjoldi.weebly.com/
lLIKE https://www.facebook.com/dj.joldi?ref=tn_tnmn
LIKE http://www.facebook.com/joldidj
LIKE http://www.facebook.com/fanpace?sk=wall
LIKE http://www.facebook.com/pages/Videoklipe-Muzik-Popullore-Te-Tabanit-Shqipetar-Nga-Dj-Joldi/153761584682829
LIKE http://www.facebook.com/pages/Fieri-Qyteti-I-Enderrave-Te-Mia/277514492265043
DJ JOLDI JU OFRON KAMERAMAN DHE DJ PER GEZIMET TUAJA FAMILJARE MUNDET TA NA GJENI NE FOTO STUDIO DHAMO FIER ALBANIA ADRESA PERBRI UNIVERSITETIT KRISTAL OSE FARMACIS NR 1 NR 2 NR 3 FIER ALBANIA.JU MIRPRESIM.. DJ JOLDI FIER NR CEL: 0692408641

  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.