ALTIN MALO ALI PASHA SA QENKE RRITUR LIVE DJ JOLDI PER DASMA ( Official Video )

DJ JOLDI FIER NR CEL: 0692408641 & 00355 692408641
WEB http://djjoldi.wix.com/fier
WEB http://djjoldi.weebly.com/
FRIENDS https://www.facebook.com/dj.joldi
LIKE https://www.facebook.com/joldidj?ref=bookmarks
LIKE https://www.facebook.com/pages/Deejay-Joldi-Fier-Albania-FanPage/121703877845712?ref=bookmarks
LIKE https://www.facebook.com/fanpace?ref=bookmarks
LIKE https://www.facebook.com/pages/Videoklipe-Muzik-Popullore-Te-Tabanit-Shqipetar-Nga-Dj-Joldi/153761584682829?ref=bookmarks
LIKE https://www.facebook.com/pages/Muzik-Videoklipe-Kengesh-Nga-Dj-Joldi-Fier-Deejay-Joldi-Fier-Albania/277514492265043?ref=bookmarks
DJ JOLDI JU OFRON KAMERAMAN DHE DJ PER GEZIMET TUAJA FAMILJARE MUNDET TA NA GJENI NE FOTO STUDIO DHAMO FIER ALBANIA ADRESA PERBRI UNIVERSITETIT KRISTAL OSE FARMACIS NR 1 NR 2 NR 3 FIER ALBANIA.JU MIRPRESIM.. DJ JOLDI FIER NR CEL: 0692408641 00355692408641. ( ANGJEL PRO ) COPYRING E DREJTA ESKLUZIVE
  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment