Pandora ft. Adnan Daci - Tash knojm tallava (Official Video)

PANDORA & Adnan DACI - tash knojm tallava
http://www.facebook.com/PandoraAlbania
Orkestrimi : Ardian Kastrati
Programi i vitit te ri 2013
Produksioni Muzikor "ARBONI" Gjilan dhe "ARDI" Prishtine"

shqip popullore sofra kenge dasmash lulija kenge synetie bilbil zemra duet

  • No ratings yet - be the first to rate this.

Add a comment