Universiteti Marin Barleti

Universiteti Marin Barleti

Universiteti Marin Barleti

Universiteti Marin Barleti eshte nje institucion privat i arsimit te larte ne Shqiperi, i cili mban emrin e historianit dhe humanistit te shekullit te XV, Marin Barleti.

exit_to_app View site

  • No ratings yet - be the first to rate this.
You need to be connected to post a comment